Kvarc Shield

külső-belső hőszigetelő vakolat

Kvarc Vékonyvakolat


A KVARC fedővakolat jó páraáteresztő és víztaszító képességének köszönhetően Ideálisan alkalmazható a Kvarc Shield hőszigetelő rendszerben végső bevonatként. Külső-belső térben egyaránt használható. Ez a típusú záróréteg  hatásra hasonló mint a klasszikusnak számító nemes vakolat, árban pedig töredéke.Előnye még, hogy nagyon ellenálló az időjárás viszontagságaival szemben, és UV állósága végett színtartósága is hosszú élettartamú. Nagy szemcseméret és színválaszték jellemzi. További előnye, hogy nincs várakozási idő a felhordás és a struktúrakialakítás között, így valóban szép és egységes homlokzatokat készíthetünk.

A homlokzat színének kiválasztásánál sokszor az éppen adott divatirányzat befolyásol minket. A gyakran változó irányzatokkal szemben viszont fontos, hogy a kiválasztott színt hosszabb időn keresztül a ház összes lakója oda illőnek, esztétikusnak találja. Éppen ezért érdemes a kiválasztást nyugodtan átgondolni.

Fontos, hogy döntéskor vegyük figyelembe a házunk környezetét, a természetes és az egyéb befolyásoló tényezőket. Nem szükséges, hogy a kiválasztott szín és környezet színei között túl nagy legyen kontraszt, ez nem mindig biztosít kellemes hatást.

Ebben nyújtunk segítséget, tekintse át színskálánkat.

Színkártya_FINISH_Page_33